“Společně dáváme studiu smysl.”

“Konstrukce vaší práce musí vydržet i případné zemětřesení při obhajobě.”

BLOG

blog

Produkty

Studuješ VOŠ nebo VŠ a chceš dát svému studiu smysl? Pomůžeme ti! S námi můžeš ze svého studia vytěžit maximum. Začni se rozvíjet, získávat praktické dovednosti i kontakty pro svou budoucí kariéru.

Nevíš, jak napsat svou bakalářskou, diplomovou, nebo absolventskou práci? Máme pro tebe návod. Objednej si interaktivní učebnici, která tě provede psaním práce a zároveň ti pomůže najít motivaci a zorientovat se v problematice. Vytvoř práci, která bude mít nejen hlavu a patu, ale také smysl.

Taky máš pocit, že psaní závěrečné práce je jen nutné zlo, které tě dělí od získání vysněného titulu? A už jsi přemýšlel/a o tom, k čemu ti ten titul bude? V dnešní době má zhruba každý pátý absolvent dlouhodobý problém získat zaměstnání (a to vůbec nemluvíme o tom, že většina těch šťastnějších je ráda za méně kvalifikovanou práci). Chceš na tom být líp a bez problémů se uplatnit? Tak se zapoj do naší Seznamky s firmami.

text

Chcete se vzdělávat a rozvíjet? Rádi byste získané vědomosti uplatnili jak v praxi tak v životě? Využite některý z našich kurzů akreditovaných MŠMT v rámci programu DVPP. Odhalte potenciál nejen svůj ale také studentů a lidí kolem vás.

Máte zájem poznat blíž naši koncepci tvorby absolventské nebo bakalářské práce? Chcete vidět, jak na ni budou reagovat Vaši studenti přímo ve výuce? Pozvěte nás na svou školou, umožněte autorovi učebnic Bakalářská práce a Absolventská práce Ing. Františku Francírkovi, Ph.D., vystoupit ve svém semináři. Dopřejte si luxus vidět svou studijní skupinu z úhlu nezávislého pozorovatele; inspirujte se postupy dlouholetého vysokoškolského pedagoga, lektora dalšího vzdělávání a kouče.

Proč shánět spoustu odborných knih o psaní závěrečných prací, když můžete použít jednu jedinou zaměřenou na všechny problémy, které mohou studenty při psaní nemile překvapit? Motivace, souvislosti, význam. To vše najdete v našich učebnicích.

Smysluplnost závěrečných prací se dá zvýšit mimo jiné i jejich využitelností v praxi. Zvyšte úroveň své školy, umožněte studentům řešit reálné problémy a tvořit práce přímo pro konkrétní společnosti, ať již ziskové nebo neziskové. A to vše přehledně na jednom místě a bez zbytečné administrativní zátěže.

Zajímá Vás, jak vypadají diplomky a bakalářky těch nejlepších studentů?

Přečtěte si náš odborný časopis pro studenty. Autory článků v něm jsou studenti, jejichž závěrečné práce byly oceněny ve školní či komerční soutěži! Chcete zapojit své studenty? 

Zajímá Vás názor ostatních? Chcete se spojit s pedagogy z ostatních škol a předat si s nimi zkušenosti? Rádi byste prodiskutovali nějaký problém, který momentálně řešíte u Vás na škole? Využijte možností naší moderované diskuzní skupiny!

„ABSOLVENTSKÁ PRÁCE – Role pedagoga, potenciál studenta a vizitka školy“. To bylo téma naší loňské podzimní konference, ideální příležitosti pro setkání s odborníky, sdílení zkušeností a objevování nových cest k smysluplnějšímu studiu. Účastníci si užili dva dny plné přednášek, workshopů a diskuzí.

Text ke kategorii: Firma

Chtěli byste vypracovat studii a nemáte na to čas nebo kapacity? Chcete využít potenciál studentů, podpořit rozvoj jejich dovedností a zvýšit tak počet kvalifikovaných pracovních sil na trhu práce?

Mentoring

Učebnic k tématu závěrečných prací je spoustu (minimálně 169), tak proč si vybrat zrovna ty naše? Důvodů je hned několik, jsou přehledné, obsahují posloupnost všech etap tvorby, mají formát závěrečné práce, upozorňují na možná úskalí, poskytují praktické rady a odkazy, obsahují interaktivní část, ale zejména zdůrazňují smysl, potřebnost a využitelnost závěrečných prací.

Tvoří se na Vaší škole kvalitní práce? Jsou oceňovány školní či komerční soutěží? Chcete dát světu vědět o tom, že právě na Vaší škole vznikají ty nejlepší práce? Využijte možnosti a informujte studenty o možnosti bezplatné publikace v našem odborném časopise.